BL0Gz

Veeel, jeg kan vel fortelle om mine favorittblogger? Tror kanskje jeg liker litt annerledes blogger enn de fleste. Dessuten ligger ikke de jeg skal snakke om på topplisten heller. Tror jeg.

 

Linniiie.com

Haha, jeg syns Linnèa er kjempemorsom, selvom hun ikke prøver å være det. Liker at folk er sarkastiske, hàter det meste og atpåtil har en meget kul klesstil. Oh yes.

 

mmaris.blogg.no

Mah gad, digger stilen hennes!!! Vintage blandet med nyere klær. Hun skriver ekstremt lite, poster for det meste outfitbilder, men jeg digger det! Verdt er besøk.

 

lindaaramone.blogg.no

Kjempekjempefin blogg. Skriver veldig bra, dødskul musikk-og boksmak. Ahh. Hun er superkul.

 

hjartesmil.blogg.no

VELDIG søt!!!! Herregud, bare designet på bloggen er jo helt vanvittig bedårende. (LOL) Det at hun skriver på nynorsk er det mest særegne med hele bloggen. Veldig fint, i grunn.

 

hrpolina.blogg.no

I like your style!! Bare sjekk, da!! Herrigudi. Liker hvordan hun skriver også. Skjønner egentlig ikke helt hvordan hun klarer å ha så sinnsykt kul stil...... og bare er 15 år. KULT.

 

stylenerd.blogg.no

Hun her topper vel hele mote/fashionistaelskere/veldigjaveldigkulstil-bloggene jeg vet om. Ja. Hun skriver så innmari bra, og har en så kul stil! Alt hun har på seg er så perfekt, lizm.

 

lissis.blogspot.com

Love her!! Har såååå fine bilder, kul tekst og søtt design(selvom designet egentlig ikke er det jeg fokuserer mest på). Virkelig verdt et klikk for folk som er litt sånn emosjonelle til tider! EHEHEH
I like it.

 

kristineam.blogg.no

Superkul blogg! Digger outfit-bildene hennes. Kombinasjon av en hel del random ting som blir satt sammen til noe dødskult. Herregud. Check her out lizmpizm.

 

YES. Dette var da noen fine blogger, right? Besøk alle sammen, dere vil elske'rem!

 

-tomine

4 kommentarer

polina

21.jan.2011 kl.20:26

ntåå!

tusen takk søta.. så hyggelig å høre ! :D leser bloggen din også faktisk !

keowyn

21.jan.2011 kl.20:27

hm hm, får sjekke de jeg ikke har sett på før da. :)

VTC

21.jan.2011 kl.21:39

polina: wiiii :D

stylenerd

21.jan.2011 kl.22:04

aww, superfint det du skrev! Varmer langt inni hjerterota ;D

Skriv en ny kommentar

VTC

VTC

14, Porsgrunn

Hei. For de som ikke vet det, så heter vi, klaus, trond og olav. Vi er veldig ålrighte. og streite. VI LIKER ALT SOM GLITRER, SLIK SOM KRÅKA. (ps, vi er egentlig kråker) HA DET

Kategorier

Arkiv

hits